Wat vinden onze leden?!

Sporten bij BruFitness is leuk, gezellig en goed voor je gezondheid!

 

Referenties

Wat vinden onze leden?!


Davina, 23 jaar:

Sport al ongeveer 8 jaar bij BruFitness

"Sporten bij BruFitness is leuk! "

Sporten bij BruFitness is leuk! Het is zowel inspanning als ontspanning. Er is best wat variatie in sporttoestellen waar je je fysieke inspanning op uit kan oefenen en daardoor mentaal heerlijk ontspant. Er hangt een goede sfeer en het is er altijd gezellig. Je wordt voorzien van goede begeleiding en als je een vraag hebt staan ze altijd voor je klaar. Heb je een keer wat minder zin…dan zijn er meestal wel andere mensen die jou kunnen motiveren ook je best te doen, waardoor je dan weer met een voldaan gevoel naar huis gaat. Het is ideaal dat ze bijna de hele dag open zijn, want zo is er altijd wel een gaatje in de planning om te kunnen sporten!

Nadia, 30 jaar:

Sport al 2 jaar bij BruFitness

"Gezellig + 9 kilo kwijt :-) "

Sinds ik bij BruFitness sport voel ik me fit en heb genoeg energie voor de hele dag. Onder de goede begeleiding van Heidy en Miranda is er nu al 9 kg af. Als ik vrije tijd heb kan ik altijd gaan fitnessen wanneer ik wil. De sfeer bij BruFitness is heel goed!

Mevr. To Weijenberg, 74 jaar:

Sport al 1,5 jaar bij BruFitness

"Leuke, attente begeleiding. "

Lekker sportief bezig zijn, in een ontspannen sfeer Met leuke attente begeleiding Fijne openingstijden Van half 2 tot half 4 lekker rustig.

Marian, 48 jaar:

Sport al 8 jaar bij BruFitness

"Miranda & Heidy staan altijd voor je klaar"

Ik fitness nu al bijna acht jaar bij BruFitness, dus dat zegt al genoeg! Je bent vrij in wat je doet en wil je hulp of heb je vragen dan staan ze met hun deskundigheid altijd voor je klaar. Kortom, het is voor mij de beste en gezelligste sportschool.

Dick, 46 jaar:

Sport al bijna 11 jaar bij BruFitness

"Soepel blijven"

Soepel blijven, gewicht onder controle houden en leuk om te doen. Het motiveert als je samen naar BruFitness kan gaan, dus door te fitnessen motiveer je iedereen in je omgeving.

Ellen, 47 jaar:

Sport al 11 jaar bij BruFitness

"Trainen met gewichten is goed voor een intensievere vetverbranding"

Sporten doe je voor jezelf, maar vooral voor je plezier. Fitness is leuk! De cardiotraining verbetert je conditie. Het trainen met lichte gewichten en andere oefeningen is goed voor een intensievere vetverbranding. Verder heb je leuke gesprekken met andere fitnessbeoefenaars. Heidy en Miranda helpen je met tips en trucs. Wat wil je nog meer!!

Manon, 29 jaar:

Sport al 6 maanden bij BruFitness

"'k Voel me veel beter dan eerst! "

Sinds november ben ik aan het fitnessen. Ik ben nu mede dankzij Miranda en Heidy, 27 kg afgevallen. Ze geven tips bij het fitnessen en bij andere aspecten. Ik vind het nu heerlijk om te fitnessen. 'k Voel me veel beter dan eerst!